Een mooie poort voor jouw schutting

Wil je een nieuwe schutting laten plaatsen of heb je plannen om de poort van jouw erfafscheiding te laten vervangen? Neem dan contact met ons op voor een mooie schutting poort. Wij kunnen poorten leveren en plaatsten die in een bestaande schutting geplaatst worden maar we kunnen ook poorten leveren die tussen woningen geplaatst worden. Wij leveren alleen top kwaliteit en je kunt er voor kiezen om de poort bij ons af te nemen en deze zelf te plaatsen maar je kunt er ook voor kiezen om de poort door ons te laten plaatsen.

De specialisten voor erfafscheidingen

Wij zijn de experts op het gebied van erfafscheidingen en leveren een compleet pakket aan producten die hierbij horen. Wij leveren naast de schuttingen zelf ook de poorten, het hang en sluitwerk voor de poorten en werken de poorten helemaal af inclusief het eventuele schilderwerk. Wij kunnen houten poorten leveren die tussen houten palen geplaatst worden maar wij kunnen de poort ook tussen betonnen palen plaatsen.

Schuttingen van hout en beton

Wanneer je een duurzame oplossing wilt hebben voor een schutting inclusief de poort dan is een combinatie van hout en beton een hele goede oplossing. Wij leveren poorten die tussen betonnen palen gemonteerd worden en garanderen een top klasse poort die jarenlang mee zal gaan en weinig onderhoud nodig heeft. Geef houtrot geen kans in een schutting poort met een poort die tussen het beton staat als een huis.

Lees wat wij allemaal aan kunnen bieden:

  • Houten schuttingen
  • Schuttingen met hout en beton
  • Poorten voor schuttingen
  • Betonnen schuttingen
  • Schutting geplaatst tussen betonnen palen
  • Schuttingen geplaatst op betonnen fundering

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is voor jouw nieuwe schutting poort van jouw tuin en erf? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan zoals poorten die geheel van hout zijn gemaakt maar ook poorten die een combinatie zijn van hout en beton. Wij garanderen top kwaliteit en duurzaamheid voor de poorten en zorgen ervoor dat de poort vakkundig geplaatst zal worden door onze vakmensen indien je dat door ons wilt laten doen.

NEEM CONTACT OP

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Kwaliteit staat bij ons natuurlijk hoog in het vaandel. In de afgelopen jaren hebben we al veel mensen blij gemaakt:

Wij hebben laatst met de straat de schuttingen en poorten door schutting en zo laten plaatsen. Van te voren alles op gemeten en offerten toegestuurd gekregen. Alles ging volgens afspraak en de afwerking was zeer naar onze tevredenheid. Wij met de straat zijn er zeer blij mee. Echt een aanrader. Groetjes Tonnis

Tonnis

Onlangs een schutting laten zetten door schutting & zo. Zowel de schutting zelf en het monteren van de schutting was zeer professioneel. De communicatie vonden wij ook erg fijn. Zo hebben wij eerder met bedrijven te maken gehad die zich niet altijd aan de afspraken hielden. Maar schutting & zo was goed bereikbaar en zoals gepland aanwezig op de afgesproken tijd.

J. Ossenblok

Super resultaat van schutting&zo! Klantvriendelijk en vooral goede service van begin tot eind! Zeer tevreden.

Margreet Kruk

Prima schutting, en de levertijd was ook dik in orde. Je hebt het idee dat Schutting & Zo graag meedenkt, en dat merk je met de praktische zaken zoals plaatsing. We wilden een poort op een plek die achteraf gezien niet handig was.

Max kwam met de oplossing de poort dan andersom open te laten gaan. Op deze manier paste het toch in de steeg achter ons huis.

Jack Willemsen