De mooiste luxe schuttingen

Voor een mooie tuin is er niets mooier dan een fraai afgewerkte luxe houten schutting die rechtop staat en tegen een stootje kan. Deze luxe houten schuttingen kunnen nog steviger neergezet worden wanneer ze geplaatst worden tussen stevige betonnen palen. Op deze manier staat de luxe schutting als een huis. Lees verder om meer te weten te komen over onze houten erfafscheidingen in combinatie met betonnen palen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Met betonnen palen een betere schutting

Wanneer houten schuttingen geplaatst worden dan is het altijd zaak om in de gaten te houden dat de schutting er stevig bij staat. Het zou anders zonde zijn wanneer jouw luxe houten schutting bij de eerste de beste herfststorm meteen omver ligt. Luxe hout beton schuttingen kunnen hierin voorzien. Deze luxe houten schuttingen worden geplaatst met betonen poeren en palen als basis zodat de schutting steviger staat en houtrot minder kans krijgt.

Alles is mogelijk bij ons

Wanneer je bij ons een schutting bestelt dan krijgt je van ons diverse mogelijkheden. Wij kunnen vrijwel alle houtsoorten combineren met de houten afscheidingen die tussen de betonnen palen staan. Ook zijn er verschillende patronen mogelijk voor het plaatsen van de houten panelen. Lees hieronder wat er allemaal mogelijk is bij ons:

  • Houten schuttingen
  • Schuttingen met hout en beton
  • Poorten voor schuttingen
  • Betonnen schuttingen
  • Schutting geplaatst tussen betonnen palen
  • Schuttingen geplaatst op betonnen fundering

Informeer naar een mooie schutting

Wil je meer informatie over luxe hout beton schuttingen? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen jou, geheel vrijblijvend, een gratis advies geven over onze luxe houten schuttingen die met betonnen palen worden geplaatst. Wij garanderen je vakmanschap bij het plaatsen van de schutting en geven de garantie dat je jarenlang plezier zult hebben van de tuinafscheiding.

NEEM CONTACT OP

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Kwaliteit staat bij ons natuurlijk hoog in het vaandel. In de afgelopen jaren hebben we al veel mensen blij gemaakt:

Wij hebben laatst met de straat de schuttingen en poorten door schutting en zo laten plaatsen. Van te voren alles op gemeten en offerten toegestuurd gekregen. Alles ging volgens afspraak en de afwerking was zeer naar onze tevredenheid. Wij met de straat zijn er zeer blij mee. Echt een aanrader. Groetjes Tonnis

Tonnis

Onlangs een schutting laten zetten door schutting & zo. Zowel de schutting zelf en het monteren van de schutting was zeer professioneel. De communicatie vonden wij ook erg fijn. Zo hebben wij eerder met bedrijven te maken gehad die zich niet altijd aan de afspraken hielden. Maar schutting & zo was goed bereikbaar en zoals gepland aanwezig op de afgesproken tijd.

J. Ossenblok

Super resultaat van schutting&zo! Klantvriendelijk en vooral goede service van begin tot eind! Zeer tevreden.

Margreet Kruk

Prima schutting, en de levertijd was ook dik in orde. Je hebt het idee dat Schutting & Zo graag meedenkt, en dat merk je met de praktische zaken zoals plaatsing. We wilden een poort op een plek die achteraf gezien niet handig was.

Max kwam met de oplossing de poort dan andersom open te laten gaan. Op deze manier paste het toch in de steeg achter ons huis.

Jack Willemsen