De mooiste en beste houten schuttingen

Heb je plannen om de schuttingen van jouw tuin te laten vervangen en zoek je een bedrijf die dit professioneel kan verzorgen? Neem dan contact met ons op. Wij leveren houten schuttingen en garanderen een top klasse schutting voor de beste prijs. Wij kunnen de schutting ook plaatsen voor de beste tarieven die je maar kunt vinden. Met een houten schutting van ons bent je er zeker van dat je een afscheiding krijgt voor jouw tuin die jarenlang zal blijven staan en die weinig onderhoud behoeft.

De vakmensen voor schuttingen

Wij zijn de vaklieden voor houten schuttingen en afscheidingen in combinatie van hout en beton. Wij leveren de panelen en de palen en kunnen, indien je dat wenst, de schutting ook plaatsen. Ons hout is van absolute top kwaliteit en onze vakmensen zijn ervaren vaklieden die de kunst verstaan om houten schuttingen op de juiste manier te plaatsen.

Veel is mogelijk bij ons

Bij ons kun je diverse houten schuttingen laten plaatsen en bestellen. Wij leveren o.a. afscheidingen die van beton en hout zijn. Hierbij wordt er eerst een fundering van beton gelegd waar betonnen palen op gemonteerd worden. Tussen de betonnen palen worden dan de houten panelen gemonteerd. Lees hieronder in de opsomming wat wij kunnen leveren.

  • Houten schuttingen
  • Schuttingen met hout en beton
  • Poorten voor schuttingen
  • Betonnen schuttingen
  • Schutting geplaatst tussen betonnen palen
  • Schuttingen geplaatst op betonnen fundering

 

Informeer naar een vrijblijvende offerte

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen voor een mooie houten schutting? Neem dan contact op met ons voor een mooie, vrijblijvende, offerte. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden die wij bieden binnen ons assortiment van schuttingen van hout. Informeer ook naar de mogelijkheden voor poorten en schuttingen in combinatie met betonnen palen en een betonnen fundering.

NEEM CONTACT OP

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Kwaliteit staat bij ons natuurlijk hoog in het vaandel. In de afgelopen jaren hebben we al veel mensen blij gemaakt:

Wij hebben laatst met de straat de schuttingen en poorten door schutting en zo laten plaatsen. Van te voren alles op gemeten en offerten toegestuurd gekregen. Alles ging volgens afspraak en de afwerking was zeer naar onze tevredenheid. Wij met de straat zijn er zeer blij mee. Echt een aanrader. Groetjes Tonnis

Tonnis

Onlangs een schutting laten zetten door schutting & zo. Zowel de schutting zelf en het monteren van de schutting was zeer professioneel. De communicatie vonden wij ook erg fijn. Zo hebben wij eerder met bedrijven te maken gehad die zich niet altijd aan de afspraken hielden. Maar schutting & zo was goed bereikbaar en zoals gepland aanwezig op de afgesproken tijd.

J. Ossenblok

Super resultaat van schutting&zo! Klantvriendelijk en vooral goede service van begin tot eind! Zeer tevreden.

Margreet Kruk

Prima schutting, en de levertijd was ook dik in orde. Je hebt het idee dat Schutting & Zo graag meedenkt, en dat merk je met de praktische zaken zoals plaatsing. We wilden een poort op een plek die achteraf gezien niet handig was.

Max kwam met de oplossing de poort dan andersom open te laten gaan. Op deze manier paste het toch in de steeg achter ons huis.

Jack Willemsen