Voordelen houten beton schutting

Wil je een duurzame schutting dan is een hout beton schutting een ideale oplossing. Deze schuttingen hebben als voordeel dat het hout geen contact zal maken met de grond waardoor het hout veel langer mee zal gaan. Lees verder welke voordelen deze schuttingen hebben of neem contact met ons op voor meer informatie.

Een schutting van hout en beton

Een hout beton schutting is een schutting waarbij er een betonnen fundering zal worden gemaakt waarop de houten panelen worden gemonteerd. Deze constructie heeft als voordeel dat de schutting zeer stevig verankerd is op de grond en dat het hout geen contact maakt met de grond. Hierdoor zal houtrot een veel minder grote kans krijgen dan wanneer de schutting in de basis van hout zou zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om een schutting te voorzien van een betonnen geraamte zodat er altijd meer dan voldoende mogelijkheden zijn om de schutting volledig aan te passen naar behoefte. De betonnen palen kunnen eventueel ook geplaatst worden op betonnen poeren om het nog steviger te verankeren op de grond.

Welke houten panelen zijn geschikt?

In principe zijn alle houten panelen geschikt voor een hout beton schutting. Het maakt ook niet uit welke houtsoort er gebruikt is of welke constructie de houten panelen hebben. De betonnen palen kunnen zodanig geplaatst worden dat ze geheel op maat geplaatst worden zodat elke maat paneel ertussen past.

De voordelen op een rijtje:

  • Veel minder houtrot
  • Alle maten panelen mogelijk
  • Schutting geplaatst op betonnen poeren mogelijk
  • Verschillende designs en patronen mogelijk
  • Duurzame oplossing
  • Stevig verankerd op de grond
NEEM CONTACT OP

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Kwaliteit staat bij ons natuurlijk hoog in het vaandel. In de afgelopen jaren hebben we al veel mensen blij gemaakt:

Wij hebben laatst met de straat de schuttingen en poorten door schutting en zo laten plaatsen. Van te voren alles op gemeten en offerten toegestuurd gekregen. Alles ging volgens afspraak en de afwerking was zeer naar onze tevredenheid. Wij met de straat zijn er zeer blij mee. Echt een aanrader. Groetjes Tonnis

Tonnis

Onlangs een schutting laten zetten door schutting & zo. Zowel de schutting zelf en het monteren van de schutting was zeer professioneel. De communicatie vonden wij ook erg fijn. Zo hebben wij eerder met bedrijven te maken gehad die zich niet altijd aan de afspraken hielden. Maar schutting & zo was goed bereikbaar en zoals gepland aanwezig op de afgesproken tijd.

J. Ossenblok

Super resultaat van schutting&zo! Klantvriendelijk en vooral goede service van begin tot eind! Zeer tevreden.

Margreet Kruk

Prima schutting, en de levertijd was ook dik in orde. Je hebt het idee dat Schutting & Zo graag meedenkt, en dat merk je met de praktische zaken zoals plaatsing. We wilden een poort op een plek die achteraf gezien niet handig was.

Max kwam met de oplossing de poort dan andersom open te laten gaan. Op deze manier paste het toch in de steeg achter ons huis.

Jack Willemsen