Een schutting plaatsen tussen betonnen palen

Wil je de schutting van jouw erf veranderen en zoek je een bedrijf die top kwaliteit kan leveren voor de beste prijzen? Neem dan contact op met ons. Wij leveren houten schuttingen die wij plaatsen tussen betonpalen en wij garanderen met de afscheidingen dat je een oplossing krijgt die duurzaam is en weinig onderhoud nodig heeft. Wij kunnen de beton palen leveren en plaatsen inclusief de houten panelen, maar je kan er ook voor kiezen om de betonnen palen bij ons te bestellen om ze daarna zelf te plaatsen.

Een top klasse leverancier van schuttingen

Wij zijn een top klasse leverancier van erf afscheidingen. Wij volgen de markt nauwlettend en zorgen er dan ook voor dat we altijd datgene kunnen leveren wat gangbaar is. De laatste jaren zijn vooral de schuttingen, die tussen de betonpaal wordt verankerd, erg populair geworden. Wij zijn daarin niet achtergebleven en bieden de schutting tussen de betonnen paal dan ook aan.

Een schutting van hout en beton

De laatste jaren is vooral de schutting van hout met betonpalen erg populair geworden. Wij leveren deze schuttingen die erg stevig zijn en weinig onderhoud nodig hebben. Wij plaatsen de betonpalen bij voorkeur op een betonnen fundering of poeren zodat de palen er bijzonder stevig bij staan. Een ander voordeel van betonpalen en een betonnen fundering is dat de kans dat houtrot vat krijgt op het hout een stuk minder is.

Lees hieronder de mogelijkheden die wij aanbieden

  • Houten schuttingen
  • Schuttingen met hout en beton
  • Poorten voor schuttingen
  • Betonnen schuttingen
  • Schutting geplaatst tussen betonnen palen
  • Schuttingen geplaatst op betonnen fundering

Neem contact op met ons

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor de betonpalen? Neem dan contact op met ons voor een gratis advies zonder enige verplichting. Wij adviseren jou graag over de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor jouw nieuwe houten schutting zoals een fraaie schutting geplaatst op een betonnen fundering en tussen betonnen palen.

NEEM CONTACT OP

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Kwaliteit staat bij ons natuurlijk hoog in het vaandel. In de afgelopen jaren hebben we al veel mensen blij gemaakt:

Wij hebben laatst met de straat de schuttingen en poorten door schutting en zo laten plaatsen. Van te voren alles op gemeten en offerten toegestuurd gekregen. Alles ging volgens afspraak en de afwerking was zeer naar onze tevredenheid. Wij met de straat zijn er zeer blij mee. Echt een aanrader. Groetjes Tonnis

Tonnis

Onlangs een schutting laten zetten door schutting & zo. Zowel de schutting zelf en het monteren van de schutting was zeer professioneel. De communicatie vonden wij ook erg fijn. Zo hebben wij eerder met bedrijven te maken gehad die zich niet altijd aan de afspraken hielden. Maar schutting & zo was goed bereikbaar en zoals gepland aanwezig op de afgesproken tijd.

J. Ossenblok

Super resultaat van schutting&zo! Klantvriendelijk en vooral goede service van begin tot eind! Zeer tevreden.

Margreet Kruk

Prima schutting, en de levertijd was ook dik in orde. Je hebt het idee dat Schutting & Zo graag meedenkt, en dat merk je met de praktische zaken zoals plaatsing. We wilden een poort op een plek die achteraf gezien niet handig was.

Max kwam met de oplossing de poort dan andersom open te laten gaan. Op deze manier paste het toch in de steeg achter ons huis.

Jack Willemsen