Een schutting met beton als basis

Wil je een nieuwe schutting laten plaatsen en zoek je bij voorkeur een schutting die staat als een huis en ook een mooie uitstraling heeft? Kies dan voor een beton schutting. Betonnen schuttingen kunnen een hele mooie uitstraling geven in de tuin en staan als een rots. Wij plaatsen de beton schutting voor jou zoals jij dat wenst en wij zorgen er ook voor dat je voldoende keuze krijgt bij ons voor een betonnen schutting die helemaal naar wens is.

Waarom een betonnen schutting

Het lijkt overdreven maar dat is het niet. Een betonnen schutting kan zeker een bijzonder mooie uitstraling geven in de tuin. Daarbij zijn betonnen schuttingen bijzonder stevig en is er veel mogelijk v.w.b. afwerking. Wij kunnen het beton nl. vrij bewerken zolang het beton nog niet uitgedroogd is. Denk maar eens aan de volgende mogelijkheden:

  • Romeinse motieven
  • Rots motieven
  • Granieten motieven

Staat de optie er niet bij die jij in je gedachten heeft? Aarzel dan niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden door te bespreken.

Wij werken de schutting compleet af

Wanneer wij de schutting plaatsen dan werken wij de schutting compleet af. Wij plaatsen de schutting bij voorkeur op een betonnen fundering of betonnen poeren en zorgen ervoor dat alles gebruiksklaar wordt opgeleverd.

Welke mogelijkheden bieden wij?

Lees hieronder wat er allemaal mogelijk is:

  • Meerdere kleuren mogelijk
  • Verschillende patronen
  • Combinaties met hout ook mogelijk
  • Maximale bescherming tegen betonrot

 

Informeer naar de mogelijkheden

Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor beton schuttingen. Wij garanderen top kwaliteit en een betonnen schutting die jarenlang zal blijven staan. Profiteer van de mogelijkheid dat wij de schutting ook tegen een laag tarief zullen plaatsen en verzeker jezelf op deze manier van een schutting voor jarenlang tuinplezier en privacy.

NEEM CONTACT OP

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Kwaliteit staat bij ons natuurlijk hoog in het vaandel. In de afgelopen jaren hebben we al veel mensen blij gemaakt:

Wij hebben laatst met de straat de schuttingen en poorten door schutting en zo laten plaatsen. Van te voren alles op gemeten en offerten toegestuurd gekregen. Alles ging volgens afspraak en de afwerking was zeer naar onze tevredenheid. Wij met de straat zijn er zeer blij mee. Echt een aanrader. Groetjes Tonnis

Tonnis

Onlangs een schutting laten zetten door schutting & zo. Zowel de schutting zelf en het monteren van de schutting was zeer professioneel. De communicatie vonden wij ook erg fijn. Zo hebben wij eerder met bedrijven te maken gehad die zich niet altijd aan de afspraken hielden. Maar schutting & zo was goed bereikbaar en zoals gepland aanwezig op de afgesproken tijd.

J. Ossenblok

Super resultaat van schutting&zo! Klantvriendelijk en vooral goede service van begin tot eind! Zeer tevreden.

Margreet Kruk

Prima schutting, en de levertijd was ook dik in orde. Je hebt het idee dat Schutting & Zo graag meedenkt, en dat merk je met de praktische zaken zoals plaatsing. We wilden een poort op een plek die achteraf gezien niet handig was.

Max kwam met de oplossing de poort dan andersom open te laten gaan. Op deze manier paste het toch in de steeg achter ons huis.

Jack Willemsen